Zooey Deschanel
Zooey Deschanel
  • Gerçek İsmi:  Zooey Claire Deschanel
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Los Angeles, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  16.01.1980 (37 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.68 m

Zooey Claire Deschanel (d. 17 Ocak 1980). Los Angeles, California doğumlu bir Amerikalı şarkıcı, aktris, şarkı ve söz yazarıdır. Adını J.D. Salinger'ın "Franny ve Zooey" adlı eserindeki Zooey karakterinden almıştır. Ablası Emily Deschanel de Bones adlı dizide yer almaktadır. Zooey Deschanel birçok bağımsız filmde rol almıştır. En önemli filmleri arasında Almost Famous, Elf, Yes Man ve (500) Days of Summer yer almaktadır. M. Ward adlı müzisyenle kurduğu She&Him adlı grupla 2008 yılında "Volume 1" adlı albümü çıkarmıştır. 2009 yılında Death Cab For Cutie adlı grubun solisti Ben Gibbard ile evlenmiştir.
Zooey Deschanel Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Trolls
Troller
2016 Animasyon Oyuncu 6,6 340
Rock the Kasbah 2015 Komedi Oyuncu 5,5 18
Our Idiot Brother
Ah Salak Kardeşim
2011 Komedi Oyuncu 6,4 12
(500) Days of Summer
Aşkın (500) Günü
2009 Romantik Oyuncu 7,7 596
The Happening
Mistik Olay
2008 Bilim Kurgu Oyuncu 5,0 78
Yes Man
Bay Evet
2008 Komedi Oyuncu 6,8 391
Bridge to Terabithia
Terabithia Köprüsü
2007 Macera Oyuncu 7,2 163
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 Bilim Kurgu Oyuncu 6,8 68
The New Guy
Yeni Öğrenci
2002 Komedi Oyuncu 5,9 43
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)