Xavier Samuel
Xavier Samuel
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Hamilton, Victoria, Avustralya
  • Doğum Tarihi:  09.12.1983 (34 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.79 m

Xavier Samuel Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Mr. Church 2016 Dram Oyuncu 7,7 156
Drift 2013 Spor Oyuncu 6,3 12
Plush 2013 Gerilim Oyuncu 5,4 20
Adore
Yasak Aşk
2013 Dram Oyuncu 6,2 267
Bait
Yem
2012 Gerilim Oyuncu 5,2 53
A Few Best Men 2011 Komedi Oyuncu 5,7 2
The Twilight Saga: Eclipse
Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Fantastik Oyuncu 4,9 1090
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)