William Fichtner
William Fichtner
  • Gerçek İsmi:  William Edward Fichtner
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Mitchell Field Air Force Base, East Meadow, Long Island, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  27.11.1956 (61 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.84 m

William Fichtner (d. 1956) ABD'liaktör. Prison Break adlı dizide 2, 3 ve 4. sezonlarda yer almaktadır. Gta Vice City ve San Andreas'te ki Ken Rosenberg karakterini seslendirmiştir.
William Fichtner Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Independence Day: Resurgence
Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 5,3 317
Teenage Mutant Ninja Turtles
Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Oyuncu 5,9 1544
Phantom
Hayalet
2013 Savaş Oyuncu 5,9 25
The Lone Ranger
Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Oyuncu 6,5 299
Wrong
Yanlış
2012 Komedi Oyuncu 6,2 2
Drive Angry
İntikam Yolu
2011 Aksiyon Oyuncu 5,5 202
Date Night
Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6,3 86
The Big Bang
Büyük Patlama
2010 Gizem Oyuncu 5,5 22
Ultraviolet 2006 Aksiyon Oyuncu 4,4 83
Black Hawk Down
Kara Şahin Düştü
2001 Savaş Oyuncu 7,7 630
Contact
Mesaj
1997 Bilim Kurgu Oyuncu 7,4 316
Virtuosity
Sanal Gerçek
1995 Bilim Kurgu Oyuncu 5,5 25
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)