Will Smith
Will Smith
  • Gerçek İsmi:  Willard Christopher Smith Jr.
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Philadelphia, Pennsylvania, ABD
  • Doğum Tarihi:  25.09.1968 (49 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.88 m

Willard Christopher "Will" Smith, Jr. (d. 25 Eylül 1968, Philadelphia) Amerikalı sinema oyuncusu ve rap müzisyeni. Biri kız, biri erkek olmak üzere iki çocuğu var. En iyi arkadaşı Martin Lawrence'dir.
Will Smith Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Suicide Squad
İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Oyuncu 6,4 2283
Concussion
Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7,1 126
Focus
Fokus
2015 Suç Oyuncu 6,6 654
Winter's Tale
Kış Masalı
2014 Fantastik Oyuncu 6,2 343
After Earth
Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 4,9 288
Men in Black 3
Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Komedi Oyuncu 6,8 98
Hancock 2008 Fantastik Oyuncu 6,4 571
Seven Pounds
Yedi Yaşam
2008 Dram Oyuncu 7,7 306
I Am Legend
Ben Efsaneyim
2007 Bilim Kurgu Oyuncu 7,2 456
The Pursuit of Happyness
Umudunu Kaybetme
2006 Biyografi Oyuncu 8,0 590
Hitch
Aşk Doktoru
2005 Komedi Oyuncu 6,6 271
I, Robot
Ben, Robot
2004 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 705
Bad Boys II
Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Oyuncu 6,6 117
Men in Black II
Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Komedi Oyuncu 6,1 108
Wild Wild West
Vahşi Vahşi Batı
1999 Western Oyuncu 4,8 39
Enemy of the State
Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Oyuncu 7,3 55
Men in Black
Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Oyuncu 7,3 73
Independence Day
Kurtuluş Günü
1996 Bilim Kurgu Oyuncu 6,9 202
Bad Boys
Çılgın İkili
1995 Aksiyon Oyuncu 6,8 88
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)