Viola Davis
Viola Davis
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Saint Matthews, South Carolina, ABD
  • Doğum Tarihi:  11.08.1965 (52 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.65 m

Viola Davis Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Fences 2016 Dram Oyuncu 7,5 25
Suicide Squad
İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Oyuncu 6,4 2660
Lila & Eve 2015 Dram Oyuncu 5,8 28
Blackhat
Hacker
2015 Suç Oyuncu 5,4 171
The Disappearance of Eleanor Rigby: Them
Aşkın Halleri
2014 Romantik Oyuncu 6,3 45
Get on Up 2014 Biyografi Oyuncu 6,9 51
The Disappearance of Eleanor Rigby: Her 2013 Romantik Oyuncu 7,0 33
The Disappearance of Eleanor Rigby: Him 2013 Romantik Oyuncu 6,9 31
Prisoners
Tutsak
2013 Suç Oyuncu 8,1 272
Beautiful Creatures
Muhteşem Yaratıklar
2013 Fantastik Oyuncu 6,2 112
Won't Back Down
Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Oyuncu 6,5 2
Extremely Loud & Incredibly Close
Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Oyuncu 6,9 28
The Help
Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8,1 143
Eat Pray Love
Ye Dua Et Sev
2010 Romantik Oyuncu 5,7 112
Knight and Day
Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6,3 164
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)