Vincent D'Onofrio
Vincent D'Onofrio
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Brooklyn, New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  30.06.1959 (58 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.92 m

Vincent D'Onofrio Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Magnificent Seven
Muhteşem Yedili
2016 Western Oyuncu 7,0 532
Broken Horses 2015 Western Oyuncu 5,7 4
Jurassic World 2015 Bilim Kurgu Oyuncu 7,0 1915
Run All Night
Gece Takibi
2015 Aksiyon Oyuncu 6,6 438
The Judge
Yargıç
2014 Dram Oyuncu 7,4 655
The Necessary Death of Charlie Countryman
Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Aksiyon Oyuncu 6,4 49
Ass Backwards
Geriye Doğru
2013 Macera Oyuncu 4,2 6
Pawn Shop Chronicles
Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Oyuncu 5,9 14
Chained
Zincirlenmiş
2012 Gerilim Oyuncu 6,4 9
Fire with Fire
Ateş ile Yangın
2012 Aksiyon Oyuncu 5,7 26
Kill the Irishman
İrlandalıyı Öldür
2011 Aksiyon Oyuncu 7,1 17
Men in Black
Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Oyuncu 7,3 73
Mystic Pizza 1988 Komedi Oyuncu 6,2 11
Full Metal Jacket 1987 Savaş Oyuncu 8,3 117
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)