Vincent Cassel
Vincent Cassel
  • Gerçek İsmi:  Vincent Crochon
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Paris, Fransa
  • Doğum Tarihi:  23.11.1966 (51 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.87 m

Vincent Cassel (d. 23 Kasım 1966; Paris, Fransa), Fransız oyuncu. Fransa'da iyi karakter rolleri ile bilinen Cassel, Amerikan filmlerinde genellikle kötü adam olarak yer alır. İtalyan aktris Monica Bellucci ile evli olan Vincent Cassel İngilizce, Portekizce ve İtalyanca bilmektedir. Ekim 2008 yılında Yves Saint Laurent erkek parfümü için L'Oréal'in yeni yüzü olarak anlaşma imzaladı.
Vincent Cassel Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Jason Bourne 2016 Aksiyon Oyuncu 6,7 11703
La belle et la bête
Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Oyuncu 6,4 192
Trance
Trans
2013 Suç Oyuncu 7,0 65
Le moine
Şeytanın Yüzü
2011 Gerilim Oyuncu 5,8 4
L'ennemi public n°1
Ölümcül İçgüdü 2
2008 Biyografi Oyuncu 7,5 19
L'instinct de mort
Ölümcül İçgüdü 1
2008 Biyografi Oyuncu 7,6 41
Derailed
Raydan Çıkanlar
2005 Gerilim Oyuncu 6,6 43
Irréversible
Dönüş Yok
2002 Suç Oyuncu 7,4 74
Birthday Girl
Yaşgünü Kızı
2001 Gerilim Oyuncu 6,1 1
Shrek
Şrek
2001 Animasyon Oyuncu 7,9 174
Le pacte des loups
Kurtların Kardeşliği
2001 Aksiyon Oyuncu 7,1 72
Les rivières pourpres
Kızıl Nehirler
2000 Suç Oyuncu 6,9 38
La haine
Protesto
1995 Dram Oyuncu 8,1 28
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)