Tom Felton
Tom Felton
  • Gerçek İsmi:  Thomas Andrew Felton
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Epsom, Surrey, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  21.09.1987 (30 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.75 m

Thomas Andrew Felton (22 Eylül 1987 - Londra) İngiliz oyuncu. Harry Potter adlı film serisinde, Draco Malfoy karakteriyle dünyaca tanınmıştır. Harry Potter adlı kitap serisinden uyarlama olan filmlerin ilk altısında oynamıştır ve kalan filmlerde de oynayacaktır. Aktörlüğe 8 yaşında başlayan oyuncu, sinemadaki kariyerine devam etmek yerine ilgi duyduğu balıkçılıkla ilgilenmeyi hedefliyor. Hakkında yapılan Emma Watson ile ilgili dedikodular sorulduğunda bunların asılsız olduğunu belirtiyor.
Tom Felton Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
A United Kingdom
Aşkın Krallığı
2016 Biyografi Oyuncu 6,7 2
Sheep & Wolves
Kuzular Kurtlara Karşı
2016 Animasyon Oyuncu 6,5 111
Risen 2016 Aksiyon Oyuncu 6,3 76
Against the Sun
Güneşe Karşı
2014 Macera Oyuncu 6,5 50
Belle 2013 Dram Oyuncu 7,4 61
In Secret 2013 Suç Oyuncu 6,1 16
The Apparition
Hayalet
2012 Korku Oyuncu 4,1 25
Rise of the Planet of the Apes
Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 7,6 1781
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Fantastik Oyuncu 8,1 7490
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Fantastik Oyuncu 7,7 7190
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Harry Potter ve Melez Prens
2009 Fantastik Oyuncu 7,5 5850
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Fantastik Oyuncu 7,5 7184
Harry Potter and the Goblet of Fire
Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Fantastik Oyuncu 7,7 4096
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Fantastik Oyuncu 7,8 4740
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Fantastik Oyuncu 7,4 2194
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Fantastik Oyuncu 7,5 4120
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)