Toby Kebbell
Toby Kebbell
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Pontefract, Yorkshire, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  08.07.1982 (35 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.88 m

Toby Kebbell Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Gold
Altın
2016 Macera Oyuncu 6,5 25
A Monster Calls
Canavarın Çağrısı
2016 Fantastik Oyuncu 7,7 179
Ben-Hur 2016 Aksiyon Oyuncu 5,7 217
Warcraft
Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Fantastik Oyuncu 7,0 1313
Fantastic Four
Fantastik Dörtlü
2015 Bilim Kurgu Oyuncu 4,3 721
Dawn of the Planet of the Apes
Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 7,6 1225
The East
Doğu
2013 Gerilim Oyuncu 6,8 29
Wrath of the Titans
Titanların Öfkesi
2012 Fantastik Oyuncu 5,8 782
The Sorcerer's Apprentice
Sihirbazın Çırağı
2010 Fantastik Oyuncu 6,1 732
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)