Tobey Maguire
Tobey Maguire
  • Gerçek İsmi:  Tobias Vincent Maguire
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Santa Monica, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  26.06.1975 (42 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.75 m

Tobey Maguire (d. Tobias Vincent Maguire, 27 Haziran 1975, Kaliforniya), ABD'li oyuncu. Örümcek Adam film serisinde başrolü oynamıştır.
Tobey Maguire Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Boss Baby
Patron Bebek
2017 Animasyon Oyuncu 6,5 20
Pawn Sacrifice
Şah Mat
2014 Biyografi Oyuncu 7,0 149
Labor Day
İşçi Bayramı
2013 Dram Oyuncu 6,9 62
The Great Gatsby
Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7,3 513
The Details 2011 Komedi Oyuncu 6,2 15
Spider-Man 3
Örümcek Adam 3
2007 Fantastik Oyuncu 6,2 1332
Spider-Man 2
Örümcek Adam 2
2004 Fantastik Oyuncu 7,3 3508
Spider-Man
Örümcek Adam
2002 Fantastik Oyuncu 7,3 1139
The Cider House Rules
Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Oyuncu 7,4 33
Fear and Loathing in Las Vegas
Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Macera Oyuncu 7,7 33
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)