Tim Blake Nelson
Tim Blake Nelson
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen, Senarist
  • Doğum Yeri:  Tulsa, Oklahoma, ABD
  • Doğum Tarihi:  11.05.1964 (53 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.65 m

Tim Blake Nelson Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Institute 2017 Gerilim Oyuncu 4,0 3
Deidra & Laney Rob a Train 2017 Komedi Oyuncu 6,8 6
Colossal 2016 Aksiyon Oyuncu 6,6 5
Anesthesia 2015 Dram Yönetmen 6,1 8
Anesthesia 2015 Dram Oyuncu 6,1 8
Fantastic Four
Fantastik Dörtlü
2015 Bilim Kurgu Oyuncu 4,3 721
Child of God
Tanrının Oğlu
2013 Suç Oyuncu 5,5 27
As I Lay Dying
Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Oyuncu 5,4 5
Blue Caprice 2013 Suç Oyuncu 6,0 9
Flypaper
Çifte Soygun
2011 Aksiyon Oyuncu 6,4 96
American Violet
Amerikan Menekşesi
2008 Dram Oyuncu 7,1 2
The Incredible Hulk 2008 Bilim Kurgu Oyuncu 6,8 340
The Big White
Arapsaçı
2005 Komedi Oyuncu 6,4 10
Scooby Doo 2: Monsters Unleashed
Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Macera Oyuncu 4,9 803
O Brother, Where Art Thou?
Nerdesin Be Birader?
2000 Macera Oyuncu 7,8 54
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)