Thomas Jane
Thomas Jane
  • Gerçek İsmi:  Thomas Elliott
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Baltimore, Maryland, ABD
  • Doğum Tarihi:  22.02.1969 (48 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.80 m

Thomas Jane Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Veil
Perde
2016 Korku Oyuncu 4,7 34
USS Indianapolis: Men of Courage 2016 Savaş Oyuncu 5,1 73
Before I Wake
Kabustan Gelen
2015 Korku Oyuncu 6,1 55
Broken Horses 2015 Western Oyuncu 5,7 4
Vice 2015 Bilim Kurgu Oyuncu 4,2 65
Reach Me
Bana Ulaş
2014 Dram Oyuncu 4,9 16
White Bird in a Blizzard
Karda Bir Beyaz Kuş
2014 Dram Oyuncu 6,4 101
LOL 2012 Dram Oyuncu 4,3 320
Give 'em Hell Malone 2009 Aksiyon Oyuncu 6,0 10
The Mist
Öldüren Sis
2007 Korku Oyuncu 7,2 198
Dreamcatcher
Düş Kapanı
2003 Bilim Kurgu Oyuncu 5,5 80
The Sweetest Thing
Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Oyuncu 5,1 17
Original Sin
Günahkar
2001 Romantik Oyuncu 6,0 35
Thursday
Zor Perşembe
1998 Suç Oyuncu 7,2 5
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)