Theo James
Theo James
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Oxford, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  15.12.1984 (33 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.85 m

Theo James Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Underworld: Blood Wars
Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 Fantastik Oyuncu 6,3 307
The Divergent Series: Allegiant Part 1
Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 5,7 871
The Benefactor 2015 Dram Oyuncu 5,1 12
Insurgent
Kuralsız
2015 Bilim Kurgu Oyuncu 6,3 1145
Divergent
Uyumsuz
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 2369
Underworld: Awakening
Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Fantastik Oyuncu 6,4 311
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)