Teresa Palmer
Teresa Palmer
  • Gerçek İsmi:  Teresa Mary Palmer
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Adelaide, South Avustralya, Avustralya
  • Doğum Tarihi:  26.02.1986 (31 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.67 m

Teresa Edwina Palmer (d. 26 Şubat 1986) Avustralyalı model ve aktris. Palmer Adelaide, Güney Avustralya'da doğdu. Fakat Los Angeles'ta yaşadı. En bilinen rolü Bedtime Stories filmindeki Violet Nottingham karakteridir.
Teresa Palmer Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Lights Out
Işıklar Sönünce
2016 Korku Oyuncu 6,4 213
The Choice
Aşkın Seçimi
2016 Romantik Oyuncu 6,5 155
Point Break
Kırılma Noktası
2015 Aksiyon Oyuncu 5,3 291
Parts Per Billion
Aşka Tutunanlar
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 4,3 8
Cut Bank 2014 Gerilim Oyuncu 6,0 28
Kill Me Three Times
Öldürmenin 3 Yolu
2014 Aksiyon Oyuncu 5,9 39
Love and Honor
Aşk ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5,7 51
Warm Bodies
Sıcak Kalpler
2013 Romantik Oyuncu 6,9 723
Wish You Were Here 2012 Dram Oyuncu 5,9 2
Take Me Home Tonight
Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Oyuncu 6,3 29
I Am Number Four
Ben Dört Numara
2011 Fantastik Oyuncu 6,1 694
The Sorcerer's Apprentice
Sihirbazın Çırağı
2010 Fantastik Oyuncu 6,1 731
Bedtime Stories
Gerçek Masallar
2008 Aile Oyuncu 6,1 116
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)