Temuera Morrison
Temuera Morrison
  • Gerçek İsmi:  Temuera Jack Nicolas David Morrison
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Rotorua, North Island, Yeni Zellanda
  • Doğum Tarihi:  26.12.1960 (57 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.70 m

Temuera Morrison Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Moana 2016 Animasyon Oyuncu 8,0 409
Hard Target 2 2016 Aksiyon Oyuncu 5,2 326
Vertical Limit
Dikey Limit
2000 Aksiyon Oyuncu 5,9 89
From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter
Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Oyuncu 4,8 11
Speed 2: Cruise Control
Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Oyuncu 3,7 24
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)