Taraji P. Henson
Taraji P. Henson
  • Gerçek İsmi:  Taraji Penda Henson
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Washington, District of Columbia, ABD
  • Doğum Tarihi:  10.09.1970 (47 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.65 m

Taraji P. Henson Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Hidden Figures
Gizli Sayılar
2016 Biyografi Oyuncu 7,9 74
Ice Age: The Great Egg-Scapade 2016 Animasyon Oyuncu 5,9 101
Term Life 2016 Suç Oyuncu 5,5 25
No Good Deed
Kapımdaki Tehlike
2014 Suç Oyuncu 5,6 20
Think Like a Man Too
Erkek Aklı 2
2014 Komedi Oyuncu 5,7 43
The Good Doctor
İyi Doktor
2011 Dram Oyuncu 5,6 5
Date Night
Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6,3 89
Hurricane Season
Kasırga Sezonu
2009 Spor Oyuncu 6,7 55
Hustle & Flow
Sahne Ateşi
2005 Suç Oyuncu 7,4 17
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)