Sydney Pollack
Sydney Pollack
  • Gerçek İsmi:  Sydney Irwin Pollack
  • Mesleği:  Yönetmen, Yapımcı, Aktör
  • Doğum Yeri:  Lafayette, Hindistanna, ABD
  • Doğum Tarihi:  01.07.1934 (83 yıl önce)
  • Ölüm Tarihi:  25.05.2008 (9 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.83 m

Sydney Pollack (d. 1 Temmuz, 1934 - ö. 26 Mayıs, 2008) Akademi Ödülü sahibi ABD'li yönetmen, yapımcı ve oyuncu.
21 film ve 10 televizyon şovu yönetmiştir. 30 filmde veya şovda oynamış, 44 film yapmıştır.
Sydney Pollack Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Michael Clayton
Avukat
2007 Suç Oyuncu 7,3 34
The Interpreter
Çevirmen
2005 Gizem Yönetmen 6,4 52
Eyes Wide Shut
Gözü Tamamen Kapalı
1999 Romantik Oyuncu 7,3 154
The Firm
Şirket
1993 Gerilim Yönetmen 6,8 28
Tootsie 1982 Komedi Yönetmen 7,4 22
Tootsie 1982 Komedi Oyuncu 7,4 22
Three Days of the Condor
Akbabanın Üç Günü
1975 Dram Yönetmen 7,5 15
The Yakuza
Yakuza
1974 Aksiyon Yönetmen 7,3 0
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)