Susan Sarandon
Susan Sarandon
  • Gerçek İsmi:  Susan Abigail Tomalin
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  04.10.1946 (71 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.70 m

Susan Sarandon. (d. 4 Ekim, 1946) Akademi Ödüllü Amerikan aktris. Kendi gibi oyuncu olan Eva Amurri'nin de annesidir.
Susan Sarandon Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Meddler
Karışma Anne!
2015 Dram Oyuncu 6,3 15
Tammy
Baş Belası
2014 Komedi Oyuncu 4,9 104
The Calling 2014 Gerilim Oyuncu 5,8 17
Snitch
Muhbir
2013 Aksiyon Oyuncu 6,5 100
Robot & Frank
Robot ve Frank
2012 Komedi Oyuncu 7,1 5
That's My Boy
Babasının Oğlu
2012 Komedi Oyuncu 5,6 243
Arbitrage
Entrika
2012 Dram Oyuncu 6,6 10
Jeff, Who Lives at Home
Anasının Kuzusu
2011 Komedi Oyuncu 6,5 13
The Greatest
En İyisi
2009 Dram Oyuncu 6,7 3
Speed Racer
Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Oyuncu 6,1 82
Elizabethtown 2005 Romantik Oyuncu 6,4 74
Romance & Cigarettes
Aşk ve Sigara
2005 Romantik Oyuncu 6,3 72
Dead Man Walking
Ölüm Yolunda
1995 Dram Oyuncu 7,6 21
Lorenzo's Oil
Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Oyuncu 7,2 108
Thelma & Louise
Thelma ve Louise
1991 Macera Oyuncu 7,4 47
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)