Sharlto Copley
Sharlto Copley
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Johannesburg, Güney Afrika
  • Doğum Tarihi:  27.11.1973 (44 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.83 m

Sharlto Copley Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Hollars 2016 Komedi Oyuncu 6,4 11
Hardcore Henry 2015 Aksiyon Oyuncu 6,8 468
Chappie 2015 Bilim Kurgu Oyuncu 6,9 968
Maleficent
Malefiz
2014 Aile Oyuncu 7,0 2470
Oldboy
İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Oyuncu 5,8 146
Open Grave 2013 Gerilim Oyuncu 6,3 46
Elysium
Elysium: Yeni Cennet
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 6,6 443
Europa Report
Jupiter Macerası
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 6,5 36
The A-Team
A Takımı
2010 Aksiyon Oyuncu 6,8 223
District 9
Yasak Bölge 9
2009 Bilim Kurgu Oyuncu 8,0 431
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)