Selma Blair
Selma Blair
  • Gerçek İsmi:  Selma Blair Beitner
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  Southfield, Michigan, ABD
  • Doğum Tarihi:  22.06.1972 (45 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.60 m

Selma Blair Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Ordinary World 2016 Dram Oyuncu 5,6 2
In Their Skin
Taklitler
2012 Korku Oyuncu 5,3 12
Hellboy II: The Golden Army
Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Fantastik Oyuncu 7,0 220
Hellboy 2004 Fantastik Oyuncu 6,8 245
The Sweetest Thing
Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Oyuncu 5,1 17
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)