Saul Rubinek
Saul Rubinek
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen, Senarist
  • Doğum Yeri:  Föhrenwald, Wolfratshausen, Bavaria, Almanya
  • Doğum Tarihi:  01.07.1948 (69 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.70 m

Saul Rubinek Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Gridlocked 2015 Aksiyon Oyuncu 5,8 55
The Trotsky 2009 Komedi Oyuncu 6,9 5
War
Suikastçı
2007 Aksiyon Oyuncu 6,3 8
I Love Trouble
Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Oyuncu 5,2 1
The Bonfire of the Vanities
Şenlik Ateşi
1990 Komedi Oyuncu 5,5 0
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)