Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
  • Gerçek İsmi:  Samuel Leroy Jackson
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Washington, District of Columbia, ABD
  • Doğum Tarihi:  21.12.1948 (69 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.89 m

Samuel L. Jackson (d. 21 Aralık 1948, Washington (D.C.), ABD), ABD'li sinema oyuncusu.
Samuel L. Jackson Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Fantastik Oyuncu 6,8 736
The Legend of Tarzan
Tarzan Efsanesi
2016 Macera Oyuncu 6,3 612
Barely Lethal
Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Komedi Oyuncu 5,3 100
Captain America: The Winter Soldier
Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 7,8 2798
RoboCop 2014 Aksiyon Oyuncu 6,2 525
Reasonable Doubt
Haklı Şüphe
2014 Suç Oyuncu 5,7 33
Oldboy
İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Oyuncu 5,8 147
Turbo 2013 Animasyon Oyuncu 6,5 903
Zambezia
Kuşlar Şehrinde Macera
2012 Animasyon Oyuncu 5,8 45
Django Unchained
Zincirsiz
2012 Western Oyuncu 8,4 1265
Meeting Evil 2012 Suç Oyuncu 5,3 1
The Sunset Limited
Günbatımı Sınırı
2011 Dram Oyuncu 7,4 44
Jumper
Atlayıcı
2008 Aksiyon Oyuncu 6,1 473
Resurrecting the Champ
Şampiyonların Dirilişi
2007 Spor Oyuncu 6,7 68
1408 2007 Korku Oyuncu 6,8 70
Black Snake Moan
Kara Yılan İnliyor
2006 Dram Oyuncu 7,0 9
Coach Carter
Koç Carter
2005 Spor Oyuncu 7,2 245
xXx: State of the Union
Xxx 2
2005 Aksiyon Oyuncu 4,3 75
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
Yıldız Savaşları Bölüm 3: Sith'in İntikamı
2005 Bilim Kurgu Oyuncu 7,6 1844
The Incredibles
İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Oyuncu 8,0 1156
xXx
Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Oyuncu 5,8 165
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
Yıldız Savaşları Bölüm 2: Klonların Saldırısı
2002 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 1409
Shaft
Korkusuz
2000 Aksiyon Oyuncu 5,9 33
The Negotiator
Arabulucu
1998 Aksiyon Oyuncu 7,3 34
Jackie Brown 1997 Suç Oyuncu 7,5 58
A Time to Kill
Öldürme Zamanı
1996 Suç Oyuncu 7,4 29
Die Hard: With a Vengeance
Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Oyuncu 7,6 72
Pulp Fiction
Ucuz Roman
1994 Suç Oyuncu 8,9 993
Patriot Games
Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Oyuncu 6,9 9
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)