Rosamund Pike
Rosamund Pike
  • Gerçek İsmi:  Rosamund Mary Elizabeth Pike
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  London, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  27.01.1979 (38 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.75 m

Rosamund Pike (d. 27 Ocak 1979, Londra, İngiltere), İngiliz sinema oyuncusu.
Rosamund Pike Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
A United Kingdom
Aşkın Krallığı
2016 Biyografi Oyuncu 6,7 2
Return to Sender
Rövanş
2015 Gerilim Oyuncu 5,0 52
What We Did on Our Holiday
Tatilde Ne Yaptık
2014 Komedi Oyuncu 6,9 26
Gone Girl
Kayıp Kız
2014 Gizem Oyuncu 8,1 477
The World's End
Dünyanın Sonu
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 7,0 103
Jack Reacher 2012 Aksiyon Oyuncu 7,0 423
The Big Year 2011 Komedi Oyuncu 6,2 25
Surrogates
Suretler
2009 Bilim Kurgu Oyuncu 6,3 91
Fracture
Cinayet Gecesi
2007 Gizem Oyuncu 7,2 87
Doom 2005 Bilim Kurgu Oyuncu 5,2 69
Pride & Prejudice
Aşk ve Gurur
2005 Romantik Oyuncu 7,8 1468
Die Another Day
James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Oyuncu 6,1 112
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)