Roland Emmerich
Roland Emmerich
  • Mesleği:  Yapımcı, Yönetmen, Senarist
  • Doğum Yeri:  Stuttgart, Baden-Württemberg, Almanya
  • Doğum Tarihi:  10.11.1955 (62 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep

Roland Emmerich Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Independence Day: Resurgence
Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Bilim Kurgu Yönetmen 5,3 340
White House Down
Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Yönetmen 6,4 321
Anonymous
Anonim
2011 Dram Yönetmen 6,9 23
2012 2009 Aksiyon Yönetmen 5,8 240
10,000 BC
M.Ö. 10.000
2008 Macera Yönetmen 5,1 147
The Day After Tomorrow
Yarından Sonra
2004 Aksiyon Yönetmen 6,4 162
The Patriot
Vatansever
2000 Savaş Yönetmen 7,1 136
Godzilla 1998 Aksiyon Yönetmen 5,3 386
Independence Day
Kurtuluş Günü
1996 Bilim Kurgu Yönetmen 6,9 213
Stargate
Yıldız Geçidi
1994 Bilim Kurgu Yönetmen 7,1 59
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)