Roger Spottiswoode
Roger Spottiswoode
  • Mesleği:  Yönetmen, Editör, Senarist
  • Doğum Yeri:  Ottawa, Ontario, Kanada
  • Doğum Tarihi:  05.01.1945 (72 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak

Roger Spottiswoode Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
A Street Cat Named Bob
Sokak Kedisi Bob
2016 Biyografi Yönetmen 7,3 137
Tomorrow Never Dies
James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Yönetmen 6,5 76
Stop! Or My Mom Will Shoot
Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Komedi Yönetmen 4,1 37
Turner & Hooch
Dikkat köpek var
1989 Komedi Yönetmen 6,0 3
Under Fire
Ateş Altında
1983 Dram Yönetmen 7,1 9
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)