Rodrigo Santoro
Rodrigo Santoro
  • Gerçek İsmi:  Rodrigo Junqueira dos Reis Santoro
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Petrópolis, Rio de Janeiro, Brezilya
  • Doğum Tarihi:  21.08.1975 (42 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.87 m

Rodrigo Junqueira dos Reis Santoro, (d. 22 Ağustos 1975, Petrópolis, Rio de Janeiro) Brezilyalı aktör.

Lost dizisinde Paulo rolü ile yer almıştır.
Rodrigo Santoro Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Ben-Hur 2016 Aksiyon Oyuncu 5,7 217
Jane Got a Gun 2015 Western Oyuncu 5,8 70
The 33 2015 Biyografi Oyuncu 6,9 51
Focus
Fokus
2015 Suç Oyuncu 6,6 654
300: Rise of an Empire
300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Savaş Oyuncu 6,2 1115
Hemingway & Gellhorn
Hemingway ve Gellhorn
2012 Biyografi Oyuncu 6,3 4
Heleno 2011 Biyografi Oyuncu 6,9 0
Che: Part Two
Che: İkinci Bölüm
2008 Biyografi Oyuncu 6,9 114
Che: Part One
Che: Birinci Bölüm
2008 Biyografi Oyuncu 7,2 152
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)