Riz Ahmed
Riz Ahmed
  • Mesleği:  Aktör, Senarist
  • Doğum Yeri:  London, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  30.11.1982 (35 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.73 m

Riz Ahmed Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Jason Bourne 2016 Aksiyon Oyuncu 6,7 11703
Closed Circuit
Kapalı Devre
2013 Suç Oyuncu 6,2 36
The Reluctant Fundamentalist
Zoraki Radikal
2012 Gerilim Oyuncu 6,9 11
Ill Manors
Belalı Mahalle
2012 Suç Oyuncu 7,1 8
Trishna 2011 Dram Oyuncu 6,0 1
Black Gold
Kara Altın
2011 Dram Oyuncu 6,7 13
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)