Richard Kind
Richard Kind
  • Gerçek İsmi:  Richard Bruce Kind
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Trenton, New Jersey, ABD
  • Doğum Tarihi:  22.11.1956 (61 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.85 m

Richard Kind Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
All We Had
Sahip Olduğumuz Tek Şey
2016 Dram Oyuncu 5,6 1
Inside Out
Ters Yüz
2015 Animasyon Oyuncu 8,2 4259
Ride 2014 Komedi Oyuncu 5,7 6
Obvious Child
Apaçık Çocuk
2014 Romantik Oyuncu 6,8 24
Big Stan
Uslu Dur
2007 Komedi Oyuncu 6,2 134
A Bug's Life
Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Oyuncu 7,2 132
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)