Richard Jenkins
Richard Jenkins
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  DeKalb, Illinois, ABD
  • Doğum Tarihi:  03.05.1947 (70 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.85 m

Richard Jenkins Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Hollars 2016 Komedi Oyuncu 6,4 11
Lullaby 2014 Dram Oyuncu 6,2 33
4 Minute Mile
One Square Mile
2014 Dram Oyuncu 6,3 12
As I Lay Dying
Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Oyuncu 5,4 5
A.C.O.D. 2013 Komedi Oyuncu 5,7 15
White House Down
Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Oyuncu 6,4 321
Jack Reacher 2012 Aksiyon Oyuncu 7,0 423
Killing Them Softly
Kibarca Öldürmek
2012 Suç Oyuncu 6,2 35
Darling Companion
Can Yoldaşım
2012 Dram Oyuncu 5,1 2
Hall Pass
Açık Çek
2011 Komedi Oyuncu 5,9 47
The Rum Diary
Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6,2 83
Dear John
Sevgili John
2010 Romantik Oyuncu 6,3 407
Step Brothers
Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu 6,9 63
Fun with Dick and Jane
Dick ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Oyuncu 6,1 119
Rumor Has It...
Gerçek Dedikodu
2005 Romantik Oyuncu 5,5 17
Cheaper by the Dozen
Sürüsüne Bereket
2003 Aile Oyuncu 5,8 42
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)