Renée Zellweger
Renée Zellweger
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Katy, Texas, ABD
  • Doğum Tarihi:  25.04.1969 (48 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.63 m

Renée Zellweger (d. 25 Nisan 1969) Akademi Ödülü sahibi ABD'li oyuncu.
Renée Zellweger Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Bridget Jones's Baby
Bridget Jones'un Bebeği
2016 Romantik Oyuncu 6,9 63
Case 39
39. Dosya
2009 Gerilim Oyuncu 6,2 69
Cinderella Man
Sindirella Adam
2005 Biyografi Oyuncu 8,0 41
Bridget Jones: The Edge of Reason
Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Romantik Oyuncu 5,9 106
Cold Mountain
Soğuk Dağ
2003 Dram Oyuncu 7,2 33
Chicago 2002 Müzik Oyuncu 7,2 12
Bridget Jones's Diary
Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Romantik Oyuncu 6,7 109
Me, Myself & Irene
Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Oyuncu 6,5 68
Jerry Maguire
Yeni Bir Başlangıç
1996 Romantik Oyuncu 7,3 122
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)