Rene Russo
Rene Russo
  • Gerçek İsmi:  Rene Marie Russo
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Burbank, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  17.02.1954 (63 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.73 m

Rene Russo Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Intern
Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7,1 1155
The Thomas Crown Affair
İkili Oyun
1999 Romantik Oyuncu 6,8 9
Lethal Weapon 4
Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Oyuncu 6,6 17
Ransom
Fidye
1996 Suç Oyuncu 6,6 19
Outbreak
Tehdit
1995 Aksiyon Oyuncu 6,6 12
Lethal Weapon 3
Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Oyuncu 6,7 10
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)