Rebecca Hall
Rebecca Hall
  • Gerçek İsmi:  Rebecca Maria Hall
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  London, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  02.05.1982 (35 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.75 m

Rebecca Hall Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The BFG 2016 Aile Oyuncu 6,5 379
The Gift
Geçmişten Gelen
2015 Gizem Oyuncu 7,1 193
Transcendence
Evrim
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 6,3 1151
Closed Circuit
Kapalı Devre
2013 Suç Oyuncu 6,2 36
Iron Man 3
Demir Adam 3
2013 Aksiyon Oyuncu 7,2 5326
Lay the Favorite
Bahse Var Mısın?
2012 Komedi Oyuncu 4,8 4
The Awakening
Öbür Dünyadan
2011 Korku Oyuncu 6,5 34
Please Give
İnadım İnat
2010 Dram Oyuncu 6,6 3
Everything Must Go
Herşeyim Satılık
2010 Komedi Oyuncu 6,4 12
The Town
Hırsızlar Şehri
2010 Suç Oyuncu 7,6 360
Frost/Nixon 2008 Dram Oyuncu 7,7 20
Vicky Cristina Barcelona
Barselona, Barselona
2008 Romantik Oyuncu 7,2 32
The Prestige
Prestij
2006 Gerilim Oyuncu 8,5 1600
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)