Rachel McAdams
Rachel McAdams
  • Gerçek İsmi:  Rachel Anne McAdams
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  London, Ontario, Kanada
  • Doğum Tarihi:  16.11.1978 (39 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.65 m

Rachel McAdams (d. 7 Ekim 1978) Kanadalı oyuncu. Mean Girls, The Notebook, Wedding Crashers, Red Eye, State of Play, The Time Traveler's Wife, Sherlock Holmes gibi filmlerde rol almıştır.
Rachel McAdams Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Doctor Strange
Doktor Strange
2016 Fantastik Oyuncu 7,9 789
Spotlight 2015 Biyografi Oyuncu 8,1 696
Every Thing Will Be Fine
Her Şey Güzel Olacak
2015 Dram Oyuncu 5,5 9
The Little Prince
Küçük Prens
2015 Animasyon Oyuncu 7,8 585
Southpaw
Son Şans
2015 Spor Oyuncu 7,4 1833
Aloha 2015 Romantik Oyuncu 5,4 84
About Time
Zamanda Aşk
2013 Komedi Oyuncu 7,8 572
To the Wonder
Aşkın İzleri
2012 Romantik Oyuncu 5,9 25
Passion
Öldüren Tutku
2012 Gerilim Oyuncu 5,3 29
The Vow
Aşk Yemini
2012 Romantik Oyuncu 6,8 133
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 7,5 1448
Morning Glory
Sabah Neşesi
2010 Komedi Oyuncu 6,5 69
State of Play
Devlet Oyunları
2009 Suç Oyuncu 7,1 19
Sherlock Holmes 2009 Aksiyon Oyuncu 7,6 2908
Married Life
Aşk Kurbanları
2007 Suç Oyuncu 6,3 1
Red Eye
Gece Uçuşu
2005 Gerilim Oyuncu 6,5 73
Wedding Crashers
Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Oyuncu 7,0 80
The Notebook
Not Defteri
2004 Romantik Oyuncu 7,9 1904
Mean Girls
Kötü Kızlar
2004 Komedi Oyuncu 7,0 52
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)