Peter Berg
Peter Berg
  • Gerçek İsmi:  Peter Winkler Berg
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  11.03.1964 (53 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.85 m

Peter Berg Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Deepwater Horizon
Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Yönetmen 7,3 206
Lone Survivor
Son Kalan
2013 Biyografi Yönetmen 7,6 249
Battleship
Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Bilim Kurgu Yönetmen 5,9 453
Hancock 2008 Fantastik Yönetmen 6,4 571
Lions for Lambs
Arslanı Kuzulara
2007 Dram Oyuncu 6,2 10
The Kingdom
Krallık
2007 Aksiyon Yönetmen 7,1 41
Collateral
Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Oyuncu 7,6 176
The Rundown 2003 Aksiyon Yönetmen 6,7 44
Very Bad Things
Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi Yönetmen 6,3 7
Fire in the Sky
Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Oyuncu 6,5 26
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)