Paul W.S. Anderson
Paul W.S. Anderson
  • Gerçek İsmi:  Paul William Scott Anderson
  • Mesleği:  Yapımcı, Yönetmen, Senarist
  • Doğum Yeri:  Newcastle-upon-Tyne, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  04.03.1965 (52 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.91 m

Paul W.S. Anderson Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Resident Evil: The Final Chapter
Resident Evil: Son Bölüm
2016 Bilim Kurgu Yönetmen 6,0 207
Pompeii 2014 Aksiyon Yönetmen 5,6 472
Resident Evil: Retribution
Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 Bilim Kurgu Yönetmen 5,4 273
The Three Musketeers
Üç Silahşörler
2011 Macera Yönetmen 5,8 284
Resident Evil: Afterlife
Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra
2010 Bilim Kurgu Yönetmen 5,9 296
Death Race
Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Yönetmen 6,4 162
AVP: Alien vs. Predator
Alien Predator'a Karşı
2004 Bilim Kurgu Yönetmen 5,6 730
Resident Evil
Ölümcül Deney
2002 Bilim Kurgu Yönetmen 6,7 268
Soldier
Asker
1998 Aksiyon Yönetmen 6,0 26
Event Horizon
Ufuk Faciası
1997 Bilim Kurgu Yönetmen 6,7 39
Mortal Kombat
Ölümcül Dövüş
1995 Fantastik Yönetmen 5,8 227
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)