Paul Schneider
Paul Schneider
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Asheville, North Carolina, ABD
  • Doğum Tarihi:  16.03.1976 (41 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.82 m

Paul Schneider Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Daughter
Baba ve Kız
2015 Dram Oyuncu 6,8 13
The Babymakers
Bebek Yapanlar
2012 Komedi Oyuncu 5,0 50
Jin líng shí san chai
Savaşın Çiçekleri
2011 Savaş Oyuncu 7,6 64
Water for Elephants
Aşkın Büyüsü
2011 Dram Oyuncu 6,9 82
Bright Star
Parlak Yıldız
2009 Biyografi Oyuncu 7,0 21
Lars and the Real Girl
Gerçek Sevgili
2007 Komedi Oyuncu 7,4 39
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)