Paul Greengrass
Paul Greengrass
  • Mesleği:  Yönetmen, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Cheam, Surrey, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  13.08.1955 (62 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.83 m

Paul Greengrass Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Jason Bourne 2016 Aksiyon Yönetmen 6,7 11703
Captain Phillips
Kaptan Phillips
2013 Biyografi Yönetmen 7,8 387
The Bourne Ultimatum
Son Ültimatom
2007 Aksiyon Yönetmen 8,1 695
United 93
Uçuş 93
2006 Dram Yönetmen 7,6 50
The Bourne Supremacy
Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Yönetmen 7,8 312
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)