Patricia Arquette
Patricia Arquette
  • Gerçek İsmi:  Patricia T. Arquette
  • Mesleği:  Aktris, Yönetmen, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Chicago, Illinois, ABD
  • Doğum Tarihi:  08.04.1968 (49 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.57 m

Patricia T. Arquette (d. 8 Nisan 1968) Emmy ödüllü, Altın Küre adaylığı bulunan Amerikan aktris ve yönetmen. Şu anda televiyon dizisi Medium da ana karakteri oynamaktadır.
Patricia Arquette Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Boyhood
Çocukluk
2014 Dram Oyuncu 7,9 266
A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III
Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4,8 2
Bringing Out the Dead
Yaşamın Kıyısında
1999 Dram Oyuncu 6,8 11
Stigmata 1999 Korku Oyuncu 6,2 18
Lost Highway
Kayıp Otoban
1997 Gizem Oyuncu 7,6 47
Ed Wood 1994 Biyografi Oyuncu 7,9 27
True Romance
Çılgın Romantik
1993 Suç Oyuncu 8,0 41
A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors
Elm Sokağında Kabus 3 : Rüya Savaşçıları
1987 Korku Oyuncu 6,6 76
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)