Omar Sy
Omar Sy
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Trappes, Yvelines, Fransa
  • Doğum Tarihi:  20.01.1978 (39 yıl önce)
  • Burcu:  Kova

Omar Sy Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Inferno
Cehennem
2016 Aksiyon Oyuncu 6,3 486
Mune, le gardien de la lune
Mune: Guardian of the Moon
2015 Animasyon Oyuncu 7,3 140
Burnt
Çok Pişmiş
2015 Dram Oyuncu 6,6 668
Samba
Hayatımın Şansı
2014 Komedi Oyuncu 6,7 40
Good People
Ölümcül Oyun
2014 Aksiyon Oyuncu 5,5 79
X-Men: Days of Future Past
X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Fantastik Oyuncu 8,0 2175
L'écume des jours
Günlerin Köpüğü
2013 Romantik Oyuncu 6,5 7
Les seigneurs
Rüya Takım
2012 Spor Oyuncu 5,3 67
Mais qui a re-tué Pamela Rose?
Avanak Ajanlar
2012 Komedi Oyuncu 5,3 2
De l'autre côté du périph
Zoraki İkili
2012 Komedi Oyuncu 5,8 8
Intouchables
Can Dostum
2011 Biyografi Oyuncu 8,6 1655
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)