Nick Offerman
Nick Offerman
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Joliet, Illinois, ABD
  • Doğum Tarihi:  25.06.1970 (47 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç

Nick Offerman Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Founder 2016 Biyografi Oyuncu 7,2 12
Sing
Şarkını Söyle
2016 Animasyon Oyuncu 7,2 49
A Walk in the Woods
Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Oyuncu 6,3 92
Me and Earl and the Dying Girl
Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 Dram Oyuncu 7,8 226
Danny Collins 2015 Biyografi Oyuncu 7,0 66
The Kings of Summer
Yazın Kralları
2013 Komedi Oyuncu 7,2 57
Smashed
Sarhoş
2012 Dram Oyuncu 6,8 4
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)