Nicholas Stoller
Nicholas Stoller
  • Gerçek İsmi:  Nicholas Allen Stoller
  • Mesleği:  Senarist, Yönetmen, Yapımcı
  • Doğum Tarihi:  19.03.1976 (41 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.87 m

Nicholas Stoller Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Storks
Leylekler
2016 Animasyon Yönetmen 7,0 512
Neighbors 2: Sorority Rising
Kötü Komşular 2
2016 Komedi Yönetmen 5,8 150
Neighbors
Kötü Komşular
2014 Komedi Yönetmen 6,4 339
The Five-Year Engagement
Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Yönetmen 6,2 14
Forgetting Sarah Marshall
Aşkzede
2008 Komedi Yönetmen 7,2 56
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)