Nia Long
Nia Long
  • Gerçek İsmi:  Nitara Carlynn Long
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Brooklyn, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  30.10.1970 (47 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.57 m

Nia Long Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Best Man Holiday 2013 Komedi Oyuncu 6,7 6
Premonition
Sıradışı
2007 Fantastik Oyuncu 5,9 53
Big Momma's House 2
Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Oyuncu 4,6 73
Big Momma's House
Vay Anam Vay
2000 Komedi Oyuncu 5,1 94
Boiler Room
Kazan Dairesi
2000 Suç Oyuncu 7,0 20
Stigmata 1999 Korku Oyuncu 6,2 17
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)