Missi Pyle
Missi Pyle
  • Gerçek İsmi:  Andrea Kay Pyle
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  Houston, Texas, ABD
  • Doğum Tarihi:  16.11.1972 (45 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.80 m

Andrea Kay "Missi" Pyle (d. 16 Kasım 1972) Amerikan aktris. Galaxy Quest, Dodgeball: A True Underdog Story, Charlie'nin Çikolata Fabrikası ve Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay dahil birçok filmde rol almıştır.
Pyle, Linda ve Frank Pyle'nin kızıdır ve Houston, Teksas'da doğup, Tennessee'de büyümüştür.
Missi Pyle Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Deidra & Laney Rob a Train 2017 Komedi Oyuncu 6,8 6
Emma's Chance 2016 Dram Oyuncu 6,2 16
Pandemic 2016 Aksiyon Oyuncu 4,6 88
Just Before I Go
Ben Gitmeden Önce
2014 Komedi Oyuncu 6,4 146
Miss Nobody
Bayan Hiç Kimse
2010 Komedi Oyuncu 5,5 1
Charlie and the Chocolate Factory
Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Oyuncu 6,7 4523
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)