Michelle Yeoh
Michelle Yeoh
  • Gerçek İsmi:  Yeoh Chu-Kheng
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Ipoh, Perak, Malaysia
  • Doğum Tarihi:  05.08.1962 (55 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.63 m

Michelle Yeoh Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Mechanic: Resurrection
Suikast
2016 Aksiyon Oyuncu 5,6 948
Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny
Kaplan ve Ejderha 2
2016 Fantastik Oyuncu 6,1 160
The Lady 2011 Biyografi Oyuncu 7,1 2
Jianyu
Katiller Devri
2010 Aksiyon Oyuncu 6,9 14
Babylon A.D.
Babil M.S.
2008 Aksiyon Oyuncu 5,6 262
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Fantastik Oyuncu 5,2 462
Sunshine
Gün Işığı
2007 Bilim Kurgu Oyuncu 7,3 58
Wo hu cang long
Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Oyuncu 7,9 13
Tomorrow Never Dies
James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Oyuncu 6,5 76
Ging chat goo si 3: Chiu kup ging chat
Süper Polis 3
1992 Komedi Oyuncu 6,9 63
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)