Michael Stuhlbarg
Michael Stuhlbarg
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Long Beach, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  05.07.1968 (49 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.77 m

Michael Stuhlbarg Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Miss Sloane 2016 Dram Oyuncu 7,3 8
Doctor Strange
Doktor Strange
2016 Fantastik Oyuncu 7,9 789
Arrival
Geliş
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 8,0 1147
Miles Ahead 2015 Biyografi Oyuncu 6,5 12
Steve Jobs 2015 Biyografi Oyuncu 7,2 180
Trumbo 2015 Biyografi Oyuncu 7,5 73
Pawn Sacrifice
Şah Mat
2014 Biyografi Oyuncu 7,0 149
Cut Bank 2014 Gerilim Oyuncu 6,0 29
Blue Jasmine
Mavi Yasemin
2013 Dram Oyuncu 7,3 69
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)