Michael Sheen
Michael Sheen
  • Gerçek İsmi:  Michael Christopher Sheen
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Newport, Gwent, Wales, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  05.02.1969 (48 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.75 m

Michael Sheen Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Passengers
Uzay Yolcuları
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 749
The Adventurer: The Curse of the Midas Box 2013 Macera Oyuncu 5,4 13
Jesus Henry Christ 2012 Komedi Oyuncu 6,4 5
Resistance 2011 Gerilim Oyuncu 4,9 2
Unthinkable
Akılalmaz
2010 Gerilim Oyuncu 7,1 9
Beautiful Boy
Güzel Çocuk
2010 Dram Oyuncu 6,6 3
Underworld: Rise of the Lycans
Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Fantastik Oyuncu 6,6 464
Frost/Nixon 2008 Dram Oyuncu 7,7 20
Kingdom of Heaven
Cennetin Krallığı
2005 Savaş Oyuncu 7,2 986
Underworld
Karanlıklar Ülkesi
2003 Fantastik Oyuncu 7,0 465
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)