Michael Fassbender
Michael Fassbender
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Heidelberg, Baden-Württemberg, Almanya
  • Doğum Tarihi:  02.04.1977 (40 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.83 m

Michael Fassbender Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Light Between Oceans
Hayat Işığım
2016 Dram Oyuncu 7,2 85
X-Men: Apocalypse
X-Men: Kıyamet
2016 Fantastik Oyuncu 7,1 645
Macbeth 2015 Savaş Oyuncu 6,7 123
Steve Jobs 2015 Biyografi Oyuncu 7,2 173
Slow West
Sakin Batı
2015 Western Oyuncu 6,9 32
X-Men: Days of Future Past
X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Fantastik Oyuncu 8,0 2085
12 Years a Slave
12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Oyuncu 8,1 577
The Counselor
Danışman
2013 Suç Oyuncu 5,3 53
Prometheus 2012 Bilim Kurgu Oyuncu 7,0 558
Haywire
Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Oyuncu 5,8 24
X-Men: First Class
X-Men: Birinci Sınıf
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 7,8 1120
Jonah Hex 2010 Aksiyon Oyuncu 4,7 60
Centurion
Son Savaşçı
2010 Aksiyon Oyuncu 6,4 95
Inglourious Basterds
Soysuzlar Çetesi
2009 Savaş Oyuncu 8,3 806
Hunger
Açlık
2008 Biyografi Oyuncu 7,6 28
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)