Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
  • Gerçek İsmi:  Melissa Ann McCarthy
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Plainfield, Illinois, ABD
  • Doğum Tarihi:  25.08.1970 (47 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.57 m

Melissa McCarthy Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Ghostbusters
Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5,4 284
The Boss 2016 Komedi Oyuncu 5,4 56
Spy
Ajan
2015 Komedi Oyuncu 7,1 527
Benim Komşum Bir Melek - St. Vincent 2014 Komedi Oyuncu 7,3 183
Tammy
Baş Belası
2014 Komedi Oyuncu 4,9 104
The Heat
Ateşli Aynasızlar
2013 Komedi Oyuncu 6,6 139
Identity Thief
Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Oyuncu 5,7 44
This Is 40 2012 Komedi Oyuncu 6,2 43
The Nines
Dokuzlar
2007 Dram Oyuncu 6,4 15
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)