Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
  • Gerçek İsmi:  Matthew David McConaughey
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Uvalde, Texas, ABD
  • Doğum Tarihi:  04.11.1969 (48 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.83 m

Matthew David McConaughey (d. 4 Kasım 1969) ABD'li sinema oyuncusu.
Matthew McConaughey Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Sing
Şarkını Söyle
2016 Animasyon Oyuncu 7,2 49
Gold
Altın
2016 Macera Oyuncu 6,5 24
Free State of Jones
Özgürlük Savaşçısı
2016 Biyografi Oyuncu 6,9 226
The Sea of Trees 2015 Dram Oyuncu 5,8 34
Interstellar
Yıldızlararası
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 8,6 13
Dallas Buyers Club
Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Oyuncu 8,0 124
The Wolf of Wall Street
Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8,2 7
Mud
Kaçak
2012 Dram Oyuncu 7,4 36
The Paperboy
Gazeteci Çocuk
2012 Suç Oyuncu 5,8 15
Magic Mike
Striptiz Kulübü
2012 Biyografi Oyuncu 6,1 45
Killer Joe
Katil Joe
2011 Suç Oyuncu 6,7 10
Bernie
Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Oyuncu 6,8 18
Ghosts of Girlfriends Past
Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Oyuncu 5,7 121
Fool's Gold
Altın Şans
2008 Macera Oyuncu 5,7 31
We Are Marshall
Zafer Bizimdir
2006 Spor Oyuncu 7,1 54
Sahara 2005 Aksiyon Oyuncu 6,0 27
How to Lose a Guy in 10 Days
Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Romantik Oyuncu 6,4 88
Reign of Fire
Ateş Krallığı
2002 Fantastik Oyuncu 6,2 99
The Wedding Planner
Darısı Başıma
2001 Romantik Oyuncu 5,2 19
U-571 2000 Savaş Oyuncu 6,6 118
Amistad 1997 Dram Oyuncu 7,2 52
A Time to Kill
Öldürme Zamanı
1996 Suç Oyuncu 7,4 29
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)