Mathieu Amalric
Mathieu Amalric
  • Mesleği:  Aktör, Yönetmen, Yönetmen Asistanı
  • Doğum Yeri:  Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Fransa
  • Doğum Tarihi:  25.10.1965 (52 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.68 m

Mathieu Amalric Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Trois souvenirs de ma jeunesse: Nos Arcadies
My Golden Days
2015 Dram Oyuncu 6,9 23
The Grand Budapest Hotel
Büyük Budapeşte Oteli
2014 Komedi Oyuncu 8,1 570
L'amour est un crime parfait
Aşk Kusursuz Bir Cinayettir
2013 Dram Oyuncu 5,9 3
La Vénus à la fourrure
Kürklü Venüs
2013 Dram Oyuncu 7,2 44
Cosmopolis 2012 Dram Oyuncu 5,0 41
Poulet aux prunes
Azrail'i Beklerken
2011 Dram Oyuncu 7,1 8
Les aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec
Adele'nin Olağanüstü Maceraları
2010 Fantastik Oyuncu 6,3 19
Quantum of Solace
James Bond: 22
2008 Aksiyon Oyuncu 6,6 321
L'ennemi public n°1
Ölümcül İçgüdü 2
2008 Biyografi Oyuncu 7,5 21
Le scaphandre et le papillon
Kelebek ve Dalgıç
2007 Biyografi Oyuncu 8,0 29
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)